BucoVitae 15ml -Спреј за справување со иритации во уста и грло.

Купи од е-аптека


Ефикасен при:

 • Воспаление и црвенило во грлото
 • Афти и улцери
 • Воспаление за време на настинка
 • Рани во устата предизвикани од третман со силни лекови
 • Иритација на непцата после вадење на заби
 • Улцеративен стоматитис
 • Абразија од забни протези


Предности:

 • АПЛИКАЦИЈА ДИРЕКТНО НА МЕСТОТО НА ИНФЛАМАЦИЈА БЛАГОДАРЕНИЕ НА ДОЛГАТА ПРСКАЛКА
 • РЕЗУЛТАТИ ОД ПРВИОТ ДЕН НА УПОТРЕБА
 • ПРИЈАТЕН ВКУС
 • ЕДНОСТАВНА АПЛИКАЦИЈА
 • ЗА ЦЕЛОТО СЕМЕЈСТВО
 • БЕЗБЕДНО ОД НАЈРАНА ВОЗРАСТ (0+)


Упатство за употреба:

По две впрскувања 3-4 пати на ден. Поставетеја прскалката хоризонтално и впрскајте до целното место.


БЕЗ ГЛУТЕН, БЕЗ ЛАКТОЗА, БЕЗ ШЕЌЕР. Содржи засладувач.


BucoVitae е граничен производ. Да се чува на ладно и суво место. Да се чува на безбедно подалеку од дофат на деца. Не ги надминувајте препорачаните дневни дози. При бременост или било какви болести, пред употреба консултирајте се со вашиот лекар или фармацевт.


Произведено во Шпанија (ЕУ) од Vitae Health Innovation, S.L., Barcelona Ексклузивен увозник за С.Македонија: Иннова Мед ДООЕЛ, 1000 Скопје, Р.С.Македонија