За нас

ИННОВА МЕД е млада компанија основана од фармацевти и нашата визија е да им помогнеме на луѓето да се грижат за своето здравје и квалитет на живот, нудејќи сигурни, квалитетни и препознатливи производи.


Поставување производи на пазарот кои стануваат препознатливи брендови поради нивниот квалитет и ефикасност. Целта е Иннова да стане синоним за квалитет, иновативни производи, сигурен бизнис и компетентна услуга.


Во остварување на таа цел заедно сме со нашите партнери Vitae Health Innovation од Шпанија и Dermix од Шведска. Компании чии производи се подолго време на пазарот во Европа и САД, а ние Иннова ја имаме таа чест да ги понудиме нивните висококвалитетни производи во Македонија.Контактирајте не