FlexiVita Pro 30 Капсули

Купи од е-аптека


Граничен производ наменет за одржување на здравјето на зглобовите и коските.


АНТИИНФЛАМАТОРНО - АНАЛГЕТСКО - РЕГЕНЕРАТИВНО


Состав:

 • Глукозамин
 • Хондроитин
 • МСМ
 • Таблети бамбус (колаген)
 • Цинк
 • Манган
 • Куркума
 • Црн бибер


Наменето за:

 • Превенција на болести на зглобови и коски
 • Обнова на коскената маса и ‘рскавица
 • Олеснување на болка и воспаление
 • Одржување на здрави зглобови кај спортисти


Упатство за употреба:

1 до 2 капсули дневно, после јадење. За време на бременост и доање не треба да се консумира поради присуство на Глукозамин и Хондроитин.


БЕЗ ГЛУТЕН, БЕЗ ЛАКТОЗА, БЕЗ ШЕЌЕР.


FlexiVita Pro е граничен производ. Да се чува на ладно и суво место. Да се чува на безбедно подалеку од дофат на деца. Не ги надминувајте препорачаните дневни дози. При бременост или било какви болести, пред употреба консултирајте се со вашиот лекар или фармацевт.


Произведено во Шпанија (ЕУ) од Vitae Health Innovation, S.L., Barcelona Ексклузивен увозник за С.Македонија: Иннова Мед ДООЕЛ, 1000 Скопје, Р.С.Македонија