Reconnect ® 15 Таблети

Купи од е-аптека


Започнете го денот со енергија и виталност благодарение на NADH и Коензим-Q10


Reconnect® е додаток во исхрана базиран на комбинација од NADH (Co-E1), коензим Q10, серин и витамин Ц кои благодарени на синергистичкото дејство помагаат во подобрување на физичките и менталните перформанси.


Уникатната формула е развиена од Vitae Natural Nutrition во соработка со Фармацевтскиот факултет во Барцелона и е клинички тестирана во болницата во Вал де Хеброн во Шпанија.


Препорачано за:

 • Лица кои се чувствуваат заморно и оптоварено
 • Лица со секојдневен (современ) стрес
 • Спортисти
 • Лица кои имаат потреба од закрепнување од различни ситуации
 • Лица кои имаат проблем со меморијата


Предности:

 • Баланс на нервниот систем
 • Намалување на стрес
 • Подобрување на менталните перформанси
 • Подолготрајна енергија
 • Помага за намалување на хроничниот замор
 • Помага за намалување на чувството на слабост


Упатство за употреба:

Земете 1 до 2 таблети на ден, 30 мин пред јадење. Не се препорачува за деца под 12 години и за време на бременост и доење, освен ако не е препорачано и надгледувано од лекар. Не предизвикува зависност и нема претерано стимулирачки ефекти.


БЕЗ ГЛУТЕН, БЕЗ ЛАКТОЗА, БЕЗ ШЕЌЕР, БЕЗ СОРБИТОЛ, БЕЗ ФРУКТОЗА


ReConnect е додаток во исхрана. Да се чува на ладно и суво место. Да се чува на безбедно подалеку од дофат на деца. Не ги надминувајте препорачаните дневни дози. Додатоците во исхрана не можат да се користат како замена за редовните одброци. При бременост или било какви болести, пред употреба консултирајте се со вашиот лекар или фармацевт.


Произведено во Шпанија (ЕУ) од Vitae Health Innovation, S.L., Barcelona Ексклузивен увозник за С.Македонија: Иннова Мед ДООЕЛ, 1000 Скопје, Р.С.Македонија