CalmTu Night 15 Капсули

Купи од е-аптека


Додаток во исхрана со Валеријана, Пасифлора, Калифорниска булка/мак, Маточина, Магнезиум и Мелатонин.


Има супериорен смирувачки ефект што помага за добар сон и да се спречи будењето во текот на ноќта.


Препорачано за:

  • Анксиозност и стрес
  • Нарушено расположение и депресија
  • Спречува будење во текот на ноќта
  • Продлабочување на спиењето
  • Подобрување на квалитет на спиење и ефикасното време на спиење
  • Регулирање на циклусот на спиење
  • Прилагодување на спиењето при промена на временски зони (jet lag)


Предности:

  • Супериорен смирувачки ефект обезбеден со балансирана комбинација на состојки
  • Помага за намалување на дигестивните нарушувања предизвикани од напнатоста на мускулите и нервниот систем
  • Не предизвикува зависност


Упатство за употреба:

Земете 1 капсула навечер, 60 минути пред спиење. Не се препорачува за деца и лица кои користат антидепресиви и/или психотропни лекови, освен ако не се препорачани и надгледувани од лекар.


БЕЗ ГЛУТЕН, БЕЗ ЛАКТОЗА, БЕЗ ШЕЌЕР, БЕЗ МАСТИ.


CalmTu Night е додаток во исхрана. Да се чува на ладно и суво место. Да се чува на безбедно подалеку од дофат на деца. Не ги надминувајте препорачаните дневни дози. Додатоците во исхрана не можат да се користат како замена за редовните одброци. При бременост или било какви болести, пред употреба консултирајте се со вашиот лекар или фармацевт.


Произведено во Шпанија (ЕУ) од Vitae Health Innovation, S.L., Barcelona Ексклузивен увозник за С.Македонија: Иннова Мед ДООЕЛ, 1000 Скопје, Р.С.Македонија